toyota yaris cross Toyota Yaris Cross

Nya Yaris Cross är en kombination av nästa generations småbil och SUV. Modern, trendig och självsäker – vart du än är på väg. Boka en provkörning eller se våra erbjudanden nedan.

Yaris Cross erbjudanden


1,5 Elhybrid Active
Kampanjpris från 258.800 kr* (ord. pris 268.800 kr)

Easy Privatleasing från 3.195 kr/mån**
Easy Billån från 2.179 kr/mån***

 

1,5 Elhybrid Active AWD-i
Kampanjpris från 275.800 kr* (ord. pris från 285.800 kr)

Easy Privatleasing från 3.395 kr/mån**
Easy Billån från 2.330 kr/mån***

Yaris Cross logotyp

Vår nyaste SUV, med vår nyaste hybridteknik

Som ledande inom elhybridteknik har vi säkerställt att vår nya SUV har vår senaste teknik. Med en avancerad 1,5-liters Hybrid Dynamic Force-motor som utvecklar 116 DIN hk, blandar Yaris Cross utmärkt bränsleeffektivitet och låga koldioxidutsläpp med jämn, responsiv effekt. En vinnande kombination i stadskörning.

Förarsäte i Yaris Cross

Unik kombination av hybrid och AWD-i

Yaris Cross är utrustad med vårt senaste självladdande hybridsystem, dessutom kan den skryta med:

  • låga utsläpp
  • låg bränsleförbrukning
  • låg fordonsskatt

Det som framför allt gör Yaris Cross unik är att det är den enda elhybriden i sin klass med intelligent fyrhjulsdrift, AWD-i. Med detta tillval får du en Yaris Cross lika perfekt för sommar- som vinteräventyr.

Boka provkörning

Vänligen fyll i dina uppgifter, så kontaktar vi dig om din provkörning

1Välj bilmodell och anläggning


2Välj datum och tid

Vänligen observera att detta är en förfrågan för önskat datum och tid.


3Dina kontaktuppgifter

Var god ange ett giltigt förnamn Förnamn
Var god ange ett giltigt Efternamn Efternamn
Var god ange en giltigt e-postadress E-post
Var god ange ett giltigt telefonnummer Telefon
Godkänn integritetspolicyn

Tack för din bokning!

Vi har nu mottagit din bokningsförfrågan om provkörning. Ett bekräftelsemail har skickats till den e-postadress du angivit i din bokning. Vi kommer att höra av oss till dig så snart vi kan och boka en tid som passar. Vill du passa på att boka provkörning av en annan modell? Boka via knappen nedan.

Boka en till provkörning

 

Bränsleförbrukning och CO2-utsläpp vid blandad körning: 4,4-5,1 l/100 km och 101-115 g/km. Miljöklass Euro 6.

* Kampanjpriserna gäller t.o.m. 30 september 2022 och kan inte kombineras med avtal och övriga rabatter. Kampanjpris är ett rek. ca-pris från generalagent, lokala avvikelser kan förekomma. Med reservation för avvikelser, prisändringar och tryckfel. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade med tillval som inte finns i Sverige.

** Finansiering via Toyota Financial Services: exempel med Easy Privatleasing, månadskostnad inkl. service, baserad på fast ränta, 36 månader, 4500 mil, och garanterat restvärde. Övermil (8,00 kr/mil) och skador utöver normalt slitage debiteras vid återlämning av bilen. Uppläggnings- och aviavgift samt skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Med reservation för ev. tryckfel och prisändringar. Erbjudandet giltigt t.o.m. 30 september 2022.

Kampanjpriset gäller endast privatkunder och är giltigt t.o.m. 30 september 2022. Kampanjpriset kan inte kombineras med Easy Privatleasing, andra avtal eller rabatter.

*** Exempel på månadskostnad med Toyota Easy Billån, 36 månader, ord. rörlig ränta 4,99% (maj 2022), 30% kontant/inbyte, 45% slutbetalning/garanterat återköpsvärde och total körsträcka om max 4.500 mil. Det garanterade återköpsvärdet är baserat på ord. pris. Effektiv ränta 5,5-5,7%. Uppläggningsavgift och aviavgift tillkommer.